Naf Brigther than white gør hvide haler kridt hvideNaf Brigther than white gør hvide haler kridt hvideNAF Shampoo og NAF Brighter Than White pulver til de skimlede og hvide heste.

Nu er stævne sæsonen jo ved at komme tilbage til os hesteglade drenge og tøser, og derfor skal der til at vaskes ben, haler, man, kop osv. igen. Jeg har selv ponyer med hver 2 hvide bagsokker, og de skal jo vaskes hver gang der er stævne. Vi har også en hvid pony, som også tit kræver vask. Og til dem har jeg har her fundet den perfekte sammensætning af shampoo og hvidt pulver.

Når jeg starter med at vaske har jeg en 1/2 spand varmt vand, hvor jeg hælder en god “sjat” NAF shampoo ned i og rører rundt, sa° der kommer skum. Jeg bruger altid varmt vand til at gøre ponyerne våde med. Jeg starter med at gøre halen og manen våd, så det bliver sat lidt i blød. Så putter jeg shampoo i halen og manen og massere det godt ind. Nu skylles det ud igen med varmt vand. Derefter putter jeg igen sæbe i hale, man og derefter på kroppen. Ponyerne står altid i solariet i mens jeg vasker dem, så de ikke fryser.

Til sidst tager jeg lidt shampoo i hånden og massere det godt ind i pelsen på benene så de bliver heeelt hvide. Derefter skylles ALT sæben ud igen og jeg tørrer hale og man med et håndklæde. Kroppen tørrer jeg også godt med et håndklæde.

Nu er det tid til at putte NAF Than White pulver i halen og manen. Det drysses ud over halen og manen og så gnider jeg det rigtig godt ind. Jeg plejer at lade det sidde i, natten over. Halen og manen bliver såå flot, hvid når man bruger denne kombination fra NAF!

- Smilla Kirial Hyllebjerg

NAF Brighter Than White kan købes herNAF Show Off Shampoo kan købes her

LEOVET ELASTIC CREAM
Sunde og stærke hove, er vigtigt for vores heste. Jeg smører vores hestes hove ind flere gange om ugen, ba°de for at holde hovene sunde og smidige, men ogsa° fordi det fa°r hestene til at se flotte og velplejede ud.

Jeg har testet Leovet elastic cream i stalden. Først skyllede, og skrubbede jeg hestenes hove rene, dernæst pa°førte jeg Leovet Elastic Cream. Hvilket er meget nemt, og hurtigt at pa°føre, grundet den pensel lignende top, gør det nemt at smøre ud pa° hestenes hove.
Lige na°r man smøre det pa°, har det en lys farve, men efter fa° minutter trænger cremen ind i hoven, og giver hoven en flot og skinnede overflade.

- Malisa Nielsen

https://rytterhusetviborg-shop.dk/shop/leovet-huflab-elastic-11907p.html

KENTUCKY HORSEWEAR

Jeg er vild med det nye Kentucky sæt! Og hestene ligesa° (Bilder jeg mig selv ind)

Grimen er flettet med “læder” detaljer. Jeg elsker dens enkelte klassiske look, som passer perfekt til de brune drenge i stalden. Hullerne i grimen er skjulte, hvilket er en ret fin detalje. Man kan ogsa° bestille et matchene trækketov til grimen, som helt klart er et af vores næste ønsker!

Dækkenet er jeg vildt imponeret over. Dette har jeg ventet længe pa°, og det lever 100% op til vores forventninger. Dækkenet er 160g, som er helt perfekt na°r jeg skal kører med hestene, og na°r de skal se lækre ud til stævner. Jeg elsker den bløde og lækre lammekrave, samt det ultra bløde pels inderfoer, som ma° være yderst behageligt og komfortabelt for hestene. Flotte guld karbin hager, som er hurtige og lette at lukke, samt den gummibelagte halestrop, gør det helt perfekt. Der er ogsa° flotte “læder” detaljer pa° dækkenet. Som matcher med grimen.

Udentvivl mit yndlings sæt til dato, kan helt klart anbefales. Og er helt sikkert et must have.

Fem stjerner fra mig !

- Ditte Biirsdahl

https://rytterhusetviborg-shop.dk/shop/search-4.html?keyword=Kentucky

Kentucky Boot Cleaner
Pris 89 krKentucky Boot Cleaner
Pris 89 kr
Kentucky Boots Cleaner

En af de smarteste ting jeg har prøvet ! Jeg vil gerne ska°ne mine gamacher sa° meget som muligt, derfor har jeg nogle par jeg bruger til stævner og andre jeg bruger til hverdag. Af og til rider jeg stævne ba°de lørdag & søndag eller 3-4 dage, og derfor kan det nogle gange være problematisk at na° og vaske mine gamacher. Derfor er dette produkt fantastisk og enkelt ??

Hvis der pa° gamacherne sidder tørret mudder bør man lige børste dem med en stiv børste, og så kan man bruge denne Boots Cleaner bagefter. Man sprayer bare pa° gamacherne. De kommer til at skinne og man kan ikke se at de ikke er blevet vasket? Den er nem at have med til fleredags stævner, hvor man ikke har mulighed for vaskning. Jeg bruger den også ofte til hverdag, når det skal gå hurtigt og være nemt ?? Gamacherne bliver heller ikke va°de og derfor kan Boots Cleaner være en fantastisk hjælp

- Smilla Kirial Hylleberg

https://rytterhusetviborg-shop.dk/shop/kentucky-boots-cleaner-13127p.html

Kære Kunder,
Mette siger at vi må åbne butikken den. 1/3-21
Vi har derfor besluttet, at vi bytter jeres julegaver 14 dage fra den dato vi får lov at åbne op igen.
Vi har valgt at ændre vores åbningstider fra mandag den. 1/3-21
Det vil sige at vi har åben mandag, onsdag, fredag fra 12.00 - 17.30 samt lørdag fra 10.00-13.00
Webshoppen har naturligvis åbent, og pakker bliver stadig sendt ud hver dag.
www.rytterhusetviborg-shop.dk
Vi har stadig stor opmærksomhed på forebygning af smitte, og vi beder dig holde afstand til personalet og de andre kunder som besøger vores butik.
Vh. Team Rytterhuset

Kingsland har netop lanceret en ny og forbedret udgave af deres Classic dækkener.
Der er blandt andet kommet en størrelse 140 cm ind i sortimentet, som er perfekt til de store ponyer eller de små heste.
I deres store dækken sortiment kan du få:
Skridttæpper
Longe/walker dækken
Sommer sheets
Stalddækkener på hhv. 200,300 og 400 grams
Udedækkener på hhv 0, 200 og 400 grams
Der kan tilkøbes hals

Kingslands Classic dækkener er ligeledes perfekte til jer som gerne ville have flere ens dækkener, fx til holdkonkurrencer, eller hvis i bare får en ny pony/hest og ønsker at de skal matche. Dækkenerne fås nemlig året rundt, og ændre ikke farve.

Se hvor store udvalg i Kingsland via linket nedenfor

http://rytterhusetviborg-shop.dk/shop/search-1.html?keyword=kingsland+dækken

Brugte sadler

Vi tager brugte sadler i kommision.

Vores sadel ansvarlig gennemgår sadlen sammen med dig. Hvor i sammen gennemgår sadlen i forhold til model, str, alder, stand, pris, eventuelle fejl mv.

Vi tager kun sadler ind vi mener at der passer ind i vores kunde gruppe.

Vi tager sadlen med ud til eventuelle kunder til sadelprøvninger, derudover kan kunder købe sadlen med hjem og få deres egen sadelmager til at tjekke sadlen, såfremt den ikke kan bruges kan den leveres tilbage ( hvis den tilbageleveres i samme stand som på købstidspunket)

Dette giver kunderne en mulighed for at købe en brugt sadel, og samtidig en tryghed fremfor at købe brugt via nettet.

Vi ligger sadlen på vores webshop, og laver reklamer på facebook for den.

Du må ikke selv have sadlen til salg mens den hænger hos os.

Vi tager 20% i kommision ved salg af sadlen.

Såfremt du henter sadlen inden et salg koster det 50 kr på uge, dog kan dette beløb ikke overstige 500kr

Hvis vi får et bud på sadlen vil du blive kontaktet herom, og du har altid det sidste ord i forhold til pris.
  • Åbningstider
  • Man - Fre: kl. 12:00 - 17:30
  • Lørdag: kl. 10:00 - 13:00
  • Søndag: Lukket