BOT Dog Charlie 45 cm

På lager
Ned til 100,00 DKK
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage

Back On Track Charlie Halsbånd

Stilfuldt hundehalsbånd med reflekterende detaljer.
En behagelig og stilfuld hundehalsbånd i halvkvæl model. Refleksbånd langs kanten giver øget synlighed og sikkerhed, når du går. Halskæden har et blødt skumfyld og er foret med Welltex® for at reflektere kropsvarmen. På den måde kan halsbåndet være med til at holde hundens nakke varm og fleksibel hele tiden.
Hurtig og nem at tage på - perfekt til den aktive hund.


Egenskaber
Welltex® teknologi
Blødt skumfyld
Reflekterende detaljer
Halvkvæl model


Materialespecifikation
Bånd: 100% polypropylen
Fyld: 100% SBR
Foring: 100% polypropylen
Detaljer: 100% polyester
Med Welltex® teknologi.


Welltex®-teknologien indeholder en unik sammensætning af naturlige mineraler. Mineralerne opfanger kropsvarmen og omdanner den til langbølget infrarød energi, som reflekteres tilbage til hud, led og muskler. Infrarød energi er kendt for sin evne til at øge blodcirkulationen, hvilket kan være nyttigt under restitution efter skader, slid, betændelse eller spændte muskler. Læs mere om Welltex®.
Pleje og vaskeanvisning

Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.Kun håndvask. Lufttørret. Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel. Må ikke renses. Må ikke stryges. Ikke tørretumbles.

45 cm.