BOT Mesh Rug

På lager
Ned til 1.820,00 DKK
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage

Back On Track Netdækken

Multifunktionelt netdækken  med Welltex®-teknologi.

Det ultimative netdækken, med mange smarte funktioner, der gør det muligt at bruge det hele året rundt. Om sommeren er det luftige materiale med til at holde hesten kølig, samt at beskytte mod irriterende fluer og insekter. I koldere årstider passer dækkenet perfekt som et ekstra lag under andre dækkener. Også optimal som transportdækken eller som sveddækken efter træning. Ved halsen er der praktiske flade spænder på indersiden til at fastgøre det separate halsstykke.

Luksusversionen af ​​vores net-dækken har en kontureret ryglinje og en ny, veldesignet anatomisk pasform med skjulte læg over skulderen. Et tætvævet stof ved brystet mindsker risikoen for gnav og pels. Et blødt fleecefor i nakken giver ekstra komfort og undgår gnav på manken. Dækkenet  fastgøres med dobbelt sløjfespænder og krydsgjorde under maven. D-ringe til halerem.

Indersiden af ​​dækkenet har Welltex® teknologi til at stimulere blodcirkulationen og hjælpe hesten med at holde en optimal kropstemperatur. Øget blodgennemstrømning kan give mere fleksible og mobile muskler og led, hvilket gør tæppet til et fremragende valg før og efter træning eller konkurrence for optimal opvarmning og restitution.

Halsstykket er et godt supplement, især i koldere temperaturer og til heste med nakkestivhed.

Egenskaber
Welltex® teknologi
Luftigt og ventilerende meshbetræk
Høj åndbarhed med fugttransport
Optimal før/efter træning og konkurrence
Anatomisk formet design
Multifunktionel

Materialespecifikation
Net: 100% polyester
Forstærkningsstof: 100% polyester
Foring 1: 100% polypropylen
Foring 2: 50% polypropylen, 50% bomuld
Fleece: 100% polyester
Rem: 100% polypropylen

Med Welltex® teknologi
Welltex®-teknologien indeholder en unik sammensætning af naturlige mineraler. Mineralerne opfanger kropsvarmen og omdanner den til langbølget infrarød energi, som reflekteres tilbage til hud, led og muskler. Infrarød energi er kendt for sin evne til at øge blodcirkulationen, hvilket kan være nyttigt under restitution fra skader, slid, betændelse eller spændte muskler. Læs mere om Welltex®.

Råd om pleje og vaske
Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.

Maskinvask 40°C, skånsom vask. Brug almindeligt vaskemiddel. Vask ikke med blegemiddel eller skyllemiddel. Ingen renseri. Må ikke stryges. Lad det lufttørre, må ikke tørretumbles.