Ariat


ARIAT RIDEUDSTYR

Ariat blev grundlagt af Beth Cross og Pam Parker i 1993 i Californien. Begge kvinder arbejdede tidligere hos sportsbrandet Nike, hvorfra de har stor viden og ekspertise på især fodtøj. Gennem arbejdet hos Nike oplevede de den store forskel fra komfortable gummisko til hårde støvler når de skulle i stalden. Dette blev startskudet på at designe ridestøvler hvor komfort var i absolut højsæde. 

Vælger du et par Ariat-støvler er du sikker på at få en støvle som er behagelig at have på, både i stalden og under ridning. Ariat-jodhpurs er nogle af de bedst sælgende, da du får følelsen af at have gummisko på, selv med en smuk læderstøvle. 

INSPIRERET AF SECRETARIAT

Ariat har fundet inspiration til navnet fra den legendariske galophest Secretariat, som anses for at være en af de allerbedste galopheste nogensinde. Secretariat vandt blandt andet den prestigefyldte titel Triple Crown i 1973, og satte samtidig to verdensrekorder, som stadig er gældende i dag. 

RIDEUDSTYR MED HØJ KOMFORT

Ariat er et af de førende brands inden for fodtøj og beklædning i høj kvalitet til alle ryttertyper, uanset om du er konkurrencerytter eller om det er til staldarbejde og hverdag. Ariat er især kendt for deres fantastiske Ariat støvler, som har den højeste komfort og findes i mange forskellige modeller og varianter. 

STORT UDVALG I ARIAT

Hos Rytterhuset Viborg finder du et stort udvalg af Ariat rideudstyr. Alle produkter er nøje udvalgt af vores dygtige team, som ved hvor vigtig kvalitet og komfort er for dig som rytter og din hest. Du finder blandt andet de lækre Ariat-støvler Heritage Contour II, de behagelige og smukke Ariat jodhpurs Kendron Pro Paddock og Devon Nitro Paddock, et stort udvalg i Ariat trøjer og Ariat jakker

Vores dygtige team står altid klar til at hjælpe hvis du har brug for rådgivning eller har brug for hjælp til at måle op til dine nye ridestøvler. 

 
Ariat

23 varer

Faldende orden
pr. side