EMIN Glucosamin 1kg

Ikke på lager
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage

EMIN

Glucosamin er en af kroppens vigtigste byggesten til led og ledvæske. Kroppens egen produktion af dette stof falder med alderen og bør gives dagligt til ældre individer for at sikre indholdet af denne krops eget stof. Emin Glucosamin er lavet af skaldyr og har et meget højt indhold af glucosamin.

Glucosamin er et kropsspecifikt stof. Det betyder, at det produceres naturligt i ens egen krop og under normale forhold klarer kroppen sin egen produktion. Egenproduktion er dog ikke altid nok. Det kan være alder, sygdom eller andre ydre påvirkninger, der reducerer egen produktion eller at egen produktion ikke rækker på grund af øget slid i form af fx træning eller konkurrence.

Behovet for Glucosamin stiger i forbindelse med træning og konkurrence. Kroppen når ikke selv at producere nok og vil lide af mangel på stoffet, hvis der ikke gives tilsætningsstof. Glucosamin er med til at styrke muskler og væv, som på sigt skåner kroppen for stærk stress.

EMINs Glucosamin er lavet af certificeret Glucosaminsulfat fra skaldyr som er skånsomt for maven og har en meget høj optagelse i kroppen. Dextrose tilsættes for yderligere at øge optagelsen i kroppen og samtidig gøre produktet mere velsmagende.

Glucosamin indeholder ikke doping før konkurrence.

Dosering
Hest: 1/2 mål (inkluderet) pr. 200 kg kropsvægt dagligt i foderet
Hund: 1 krydderimål (1 gram) pr. 15 kg kropsvægt dagligt i foderet