Kentucky Dog Harness Bordeaux

På lager
Ned til 311,25 DKK Før 415,00 DKK
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage

Kentucky Dog Harness 

- Designet til maksimal slidstyrke
- Trykket er bedre fordelt takket være fløjlspolstringen
- Let at tage på din hund
- 2 clips til at lukke selen
- Justerbar på 3 steder

Hvad er specielt

Hundeselen Active Velvet er designet til maksimal slidstyrke. Takket være fløjlsforstærkningerne fordeles trykket bedre over hundens bryst. Derfor er selen ideel til lange vandreture og løb men også til hunde med nakke- og rygproblemer. Selen har 2 clips til at lukke selen, så du ikke behøver at løfte din hunds ben for at tage den på. Selen kommer i flere farver, så de passer til enhver slags hund.

Stof og materialer

Basen af ​​selen er en kraftig nylon, som er meget modstandsdygtig over for rivning. Fløjlsforstærkningerne er ekstremt bløde og derfor behagelige at have på. Dette forhindrer gnidninger i pelsen og fordeler trykket jævnt over hundens bryst. For en ekstra dæmpende effekt er fløjlspolstringen leveret af en mousse. De 2 clips er meget stærke og holdbare for at sikre din hunds sikkerhed.

Form & størrelse

Selen kan justeres i nakke og mave, så du kan tilpasse den til den sikreste og mest behagelige pasform for din hund. På grund af de to clips omkring maven, skal du kun skubbe selen over din hunds hoved.


Plejevejledning

For at vaske selen skal du blot putte den i en vaskepose og derefter vaske den ved 30 grader. Sørg for at lukke låsene. Læg ikke selen i tørretumbleren.


Fåes i farverne Bordeaux og Navy