Kentucky Hundedækken i Navy

Ikke på lager
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage


- Det første Kentucky Dogwear-produkt og allerede båret af tusindvis af hunde verden over
- Kunstig kaninskindsforing og 160G fyld for ekstra varme og komfort
- Stærkt ydre stof 1000D polyester med høj styrke
- Kunstigt fåreskind på halsen
- Hoop and loop lukning på bryst og mave

Hvad er specielt

Den originale hundefrakke var det første Kentucky Dogwear-produkt. Siden starten har produktet været en stor succes og bliver nu båret af tusindvis af hunde over hele verden. Takket være de slidstærke stoffer og det tidløse design vil din hund nyde pelsen i mange vintre.


Stof og materiale

Hundefrakken original har et fyld på 160g. Pelsen har en kunstig kaninskindsfor for ekstra komfort. Foret skaber små luftlommer, der fanger og fastholder hundens kropsvarme. Den bløde foring polerer også hundens hår, for en skinnende pels. Der er en lille hætte på halsen. Hætten er lavet af kunstigt fåreskind og giver komfort og varme. Yderstoffet er lavet af 1000D polyester med høj styrke for at sikre, at det er modstandsdygtigt over for rivning. Diamantquiltningen sikrer et stilfuldt og tidløst look.

Form & størrelse

Hundefrakken kan lukkes med krog og løkkelukninger på bryst og mave. Lukningerne er afsluttet med kunstlæderlapper. Hætten kan foldes tilbage over halsen for ekstra betræk


Plejevejledning

Den originale hundefrakke er specielt designet til at holde vaskemaskinen ved 30°. Vi råder dig til at lukke krog-og-løkke-lukningen, før du sætter hundefrakken i vaskemaskinen. Vi anbefaler ikke at bruge en tørretumbler.