VELKOMMEN HOS RYTTERHUSET VIBORG

MØD VORES MEDARBEJDERE

 

Charlotte Simonsen
Indehaver af butikken, har ejet butikken i over 25 år. Tidligere konkurrence rytter på høj plan, og nu top engageret pony mor på landsplan. Med til de store stævner og altid opdateret på den nye mode, som gør at butikken oser af kvalitet, og nyheder indenfor ridesporten. Elsker brugskunst og indretning, hvilket butikken også er præget af. 
 
Diana Thorngreen 
Heste ejer igennem flere år, med stor kærlighed til dyr. Meget nørdet indenfor heste fodre og tilskud. Har været en del af teamet igennem mange år. 
 
Janni Thermann 
Startede Unicorn ridesport butikker op tilbage i 90erne i holstebro, Viborg, Ringkjøbing og Herning , men solgte butikkerne da vi skulle have vores datter fra Etiopien.
Har de sidste 8 år været forsikringsrådgiver ved Agria dyreforsikring.
Jeg har redet MA spring og Prix sgt Georg dressur. Er gift med berider Bjarne Mark Jensen og vores datter Elisa er også rytter, vi har 4 avls hopper og avler både spring og dressur heste. 
 
Malisa Nielsen 
Engageret rytter, med stor stævne erfaring. Har egen stald med dressurheste samt lidt hoppy avl. Uddannet eksamineret træner i 2014 under DRIF, uddannet webshopmaster under Humanta 2019, har arbejdet i Rytterhuset Viborg siden 2016. Har stor kendskab/ erfaring indenfor ridning og udstyr.