Roeckl 'Keysoe' Junior Handske, Lilla

På lager
Ned til 143,20 DKK Før 179,00 DKK
  • Gratis fragt ved køb fra 700,-
  • Altid flot indpakket
  • Hurtig levering 1-2 hverdage

Roeckl Junior Handske


Til unge ryttere, der elsker glitter og det "specielle", har ROECKL SPORTS virkelig designet noget særligt: ​​'KEYSOE', en ridehandske til børn, hvis pasform, funktionalitet og udseende blev tilpasset specifikt til kravene fra unge hesteentusiaster.
Takket være baghånden lavet af børstet, elastisk polyester kan denne model prale af høj komfort, en tætsiddende pasform og et uhindret bevægelsesområde for deres små hænder og fingre. Og det er vigtigt for at sikre, at børn virkelig vil have deres handsker på, uanset om de er oppe på hesteryg eller på jorden og passer deres firbenede venner!
Håndfladen er lavet af DURASENSE, et meget tyndt og særligt blødt, men robust syntetisk ruskindsmateriale, giver et sikkert greb om tøjlerne uden at gå på kompromis med den taktilitet, der kræves for at modtage feedback fra biddet i hestens følsomme mund.
Derfor er materialet yderligere blevet lamineret for at forhindre de enkelte lag i at glide.
Den diskrete velcrolukning under håndfladen perfektionerer KEYSOE'ens fantastiske pasform. Og børn, der elsker heste, vil også elske denne models design:
- Baghånden har funklende sølvhestesko samt et kunstfærdigt trykt, glitrende ROECKL-logo

Denne handske fås i størrelserne 3 til 7, hvor størrelse 7 også passer til unge kvinder.


Forresten: KEYSOE kan nemt maskinvaskes ved 30 °C (86 °F).